Nagelstudio La Strada - Nieuws!
 -
Nieuws.

                                                                                                                        mei 2017
Online een afspraak maken
Vanaf 1 mei 2017 is het ook mogelijk om online een afspraak te maken bij Nagelstudio La Strada. Ervaar het gemak van online afspreken!
                                                                                                                  Januari 2015
Vanaf vandaag kunt u ook pinnen bij nagelstudio La Strada

                                                                                                        


                                                                                                                     April 2014
De balans opmaken......
In 2014 is er het een en ander veranderd. Na jaren lang heel veel diverse behandelingen te hebben gegeven in mijn salon, heb ik het roer omgegooid en ben ik me gaan richten op de natuurlijke nagels!

Dit heeft wel even het nodige denkwerk gekost, want doe ik er goed aan om helemaal te stoppen met het zetten van kunstsystemen. Uiteraard ben ik niet over 1 nacht ijs gegaan en heb dit een geruime tijd aangekeken. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Er is zo ontzettend veel vraag naar het behandelen en mooi maken van de natuurlijke nagels, dat ik me daar verder op wil richten. Ik haal hier heel veel passie en werkvreugde uit.

Nagelstudio La Strada biedt natuurlijk nog steeds diverse behandelingen aan, maar deze zullen allemaal gericht zijn op het goed verzorgen en het mooi maken van de natuurlijke nagel.

Ook voor zwakkere nagels hebben wij de oplossing! Wil je meer informatie, neem dan contact op met nagelstudio La Strada.  

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint