Nagelstudio La Strada - Behandelingen
 -

Gelpolish

Gelpolish is een revolutionaire nailpolish. Een combinatie van gel en UV3-technolgie zorgt er voor dat de polish langdurig blijft zitten. Daarnaast is gelpolish niet schadelijk voor de nagels. De lak is direct droog en u bent meteen "ready to go"
De gelpolish geeft een natuurlijke mooie hoogglans en versterkt daarnaast de conditie van de nagels. Door dat het de nagels verstevigd, groeien je nagels in de gewenste lengte en is een nagelverlenging niet nodig. Om de 3 weken kom je naar de salon voor een nieuwe set. De oude word gratis verwijderd.
 
De voordelen van gelpolish:
  • Nagels blijven 3 weken mooi zitten.
  • Binnen 45 minuten, perfect verzorgde nagels.
  • Keuze uit meer dan 120 kleuren.
  • De gelpolish is door een nagelstyliste gemakkelijk te verwijderen.

Meet the Colors! 
Baby boom nagels

De laatste jaren wint de Babyboom nagel aan populariteit.

Babyboom nagels hebben een groot verschil vergeleken met de originele French manicure: er is geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand. Er is dus geen scherpe smile line aanwezig. Bij de Babyboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Het effect is daardoor natuurlijker.


Cat Eye gelpolish

De nieuwste trend op het gebied van gelpolish: Cateye gelpolish. 
Cateye gelpolish is een gelpolish met kleine stukjes metaal in de lak.
Door een magneetje dicht bij de lak te houden vormen de metaaldeeltjes de mooiste figuren. Laat je verassen door dit wouw effect.
Cosmetische handverzorging
Perfect nails! Get Manicure!

Bij een classic manicure verzorgen wij je nagelriemen, vijlen je nagels in vorm en brengen een handcrème aan. Daarna lakken wij je nagels in een kleur naar keuze.


Cosmetische voetverzorging
Show your feet!

Bij de gelpolish pedicure gaan we eerst de nagels in vorm vijlen en de nagelriemen verzorgen. Daarna brengen we gelpolish aan. Als afsluiting verzorgen we de nagelriemen en brengen een voetencrème aan. Je bent nu gegarandeerd van mooi gelakte teennagels gedurende 4 tot 6 weken!


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint